Babynest.no Blogg RSS5 klestips til gravide - motehistorie

Det er ikke like enkelt å kle seg når magen vokser. Jeansene passer ikke lenger, kjolene som var akkurat passe lange, stopper plutselig rett under rumpa.  Bilde: Harper's Bazaar UK 5 klesetips til deg som er gravid 1. Jerseykjole, fremhever magen og føles komfortabel 2. Lang singlet over favorittbuksa med hårstrikk i bukseknappen - forlenger bruken av favorittplagg 3. Jerseyskjørt opp til midjen, med en pen bluse inni 4. Strømpebukser, eller gravidstrømpebukser kan brukes til alt av herlige skjørt og flotte kjoler med litt strech 5. Strikkegensere, gjerne med bling av perler eller fine farger sitter pent over den voksende magen Har du noen flere tips, kommenter gjerne!

Fortsett å lese
Fødselshistorie - Fødselen startet med at vannet gikk

Leser du alt du kommer over av informasjon om den kommende fødselen? Vi har samlet et knippe fødselshistorier fra våre følgere på instagram. I dag kan du lese om Eva som fikk en annen opplevelse en hun hadde forberedt seg på.  Les alle historiene HER. ••• Den 10.06.2014 gikk vannet mitt med Jacob i magen.Jeg har født to ganger tidligere og aldri opplevd at vannet har gått. Jeg rakk ikke ringe kvinneklinikken siden jeg sto med to barn som skulle kjøres i barnehagen og en mann som allerede var kjørt på jobb.Jeg hadde helt normalt fostervann. Med et håndkle under rumpa og to barn fastspent i bilstolene kjørte vi til barnehagen. På vei inn i barnehagen rant det litt og...

Fortsett å lese
Vinn et babynest fra babynest.no

8. juni feirer babynest.no 1 år!Vi starter feiringen allerede nå ved å gi bort et babynest!Trykk på bildet for å følge oss på facebook og delta i giveawayen!På facebook annonseres hele feiringen frem mot 8. juni.

Fortsett å lese