Frakt & Levering


BABYNEST MED RASK LEVERING

Babynest.no pakker og sender babynest hver dag. 
Du vil motta et sporingsnummer på mail innen 1 virkedag etter kjøpet er gjennomført.
Pakken din sendes med PostNord og er fremme innen 2-4 virkedager.
Du kan også velge å hente pakken din gratis på vårt lager i Vestby, Akershus.
Fraktalternativer velges i kassen.
Standard frakt i Norge er kr 99,-.
. 

BETALING

Hos babynest.no kan du betale med PayPal, Vipps eller faktura via nettbank.
PayPal er en ledende global betalingstjeneste, og en trygg og rask måte å betale på. PayPal lar deg betale og overføre penger uten å måtte dele betalingsopplysninger, med saldo på PayPal-kontoen eller tilknyttede betalingskort. Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal Kjøperbeskyttelse og Selgerbeskyttelse (vilkår gjelder).
Betaler du med Vipps sendes pakken din allerede samme dag, dersom ordren og betaling er gjennomført før klokken 11.50!
Ønsker du å betale med faktura velger du dette alternativet i kassen. Du vil da motta en faktura på mail innen 12 timer. Legg inn betalingen i nettbanken din. Vi sender pakken din 1. virkedag etter betalingen er registret. 
Enkel betaling & Rask levering!
.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du lar være å hente pakken på utleveringsstedet og den blir sendt i retur til oss, så har du ikke benyttet deg av angreretten din, i henhold til Angrerettloven. Da er du fortsatt ansvarlig for kjøpet du har gjort og vil bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende 250 kr (i Norge). Eget gebyr gjelder for pakker sendt utenlands.

.

RETUR

Du kan fritt velge å returnere pakken din innen 14 dager, ref. Angrerettloven. Varen må være ubrukt og i lik stand som ved mottatt vare. Kunde betaler og er ansvarlig for returen. Husk å gi oss bekjed før du sender pakken, slik at returadressen blir riktig og vi vet at den kommer. Henvendelser om retur kan gjøres ved å svare på ordrebekreftelsen din fra ordre@babynest.no
Returadresse: 
Att: Babynest.no
Prime Cargo
Verpetveien 2
1540 Vestby
Norge