Om Babynest.no


Babynest.no fører babynest fra det norske luksusmerket Vintagefleurs etablert i 2013.  Vintagefleurs har hatt stor suksess med sine sukkersøte babynest i duse romantiske farger.

Alle babynest er allergivennlige og materialene er øko-tex sertifiserte - som betyr at de er godkjent og følger kravene til tekstiler som brukes i direkte hudkontakt. Produktene våre gir deg trygghet for bruk hos babyen og dens myke og sensitive hud.
Babynestet etterligner følelsen av å være i magen til mamma hvor det er trygt og lunt.
Babynest.no og Vintagefleurs Babynest er omtalt i flere prisvinnende magasiner, blandt annet i norske Foreldre og Barn (Desember 2016), Harper´s Bazaar (September 2016) og i Tatler UK (August 2016).

Ditt førstevalg av trygge og moderne babynest

Øko-tex sertifiserte og allergivennlige babynest til babyens første leveår.

Babynestene passer fra 0-12 mnd - hele babyens første leveår.

Utvendig størrelse: 100x60 cm 

Innvendig størrelse: 70x30 cm

Babynestet kan justeres med et luksuriøst hvitt, bredt satengbånd som knytes til en sløyfe i enden. Alle våre babynest kan vendes, slik at du til enhver tid kan variere hvilken farge du ønsker skal være på innsiden og utsiden av babynestet.
Alle babynest er laget i 100% bomull og er fylt med myk allergivennlig meida. Fyllet er mykt, men fast, slik at babyen ikke skal kunne rulle ut. 
 

Babynest.no på sosiale medier

Følg babynest.no på instagram for inspirasjon og nye produktlanseringer.
Vi har per i dag over 10 000 glade følgere - bli med du også!
Du finner også babynest.no på facebook. Her finner du herlige nyheter og eksklusive konkurranser!